Yuniku is Uniek bij Bas Optiek

Yuniku is echt uniek. De perfecte combinatie van glazen en monturen zorgt daarvoor. Ze zijn speciaal ontworpen en afgestemd op de vorm en stand van de ogen en het gezicht. U gaat dus echt HD zien. Vooral ’s avonds en bij autorijden gaan mensen een enorm verschil merken. Bij Yuniku komen functionaliteit en esthetica op een prachtige manier bij elkaar.

Bij het uitzoeken en op maat ontwerpen van het montuur maken we eerst een 3D-scan en foto’s van het gezicht. Vervolgens kies je een montuur of meerdere monturen die je aanspreken, waarna we op de computer een zogenaamde avatar maken. Met deze 3D-afbeelding kun je van alle kanten zien hoe een bril je staat. Zo kun je de beste keuze maken. Yuniku berekent vervolgens de ideale hoogte en breedte, waarna we de maten en ook kleuren aan kunnen passen aan uw eigen persoonlijke wensen. Uw eigen perfect aangemeten bril wordt vervolgens 3D geprint en de glazen worden ingeslepen.

Het resultaat van de volledig aangepaste glazen en het montuur is een bril die direct recht voor de ogen zit waarbij de glazen zo optimaal mogelijk gepositioneerd zijn. Dit levert een zeer lichte, maar vooral perfect passende bril op en ongeƫvenaard kijkcomfort op alle voor u belangrijke afstanden.