Bas Optiek maakt kwaliteit in oogzorg zichtbaar. Naast een uitgebreide collectie brilmonturen kunt u bij ons terecht voor een vakkundige oogmeting, glasadvies of contactlensaanpassing en ook een volledig Optometrisch onderzoek.

Ook in myopie beheersing is Bas Optiek een voorloper. Bij Bas Optiek kunnen we bij kinderen en jongvolwassenen de ooglengte meten doormiddel van biometrie. Dit geeft inzicht of het ogenpaar op termijn nog achteruit zal gaan en of de myopie beheersing aanslaat zodat we eventuele therapie kunnen inzetten of bijsturen.

We zijn gespecialiseerd in oogmetingen. Een accurate oogmeting staat aan de basis van een goede diagnose en een passende oplossing. U kunt hierbij denken aan een multifocale bril, aanpassingen aan de prisma’s, een beeldschermbril, een muziekbril, of aan lenzen; zachte-, halfharde, multifocale, maar ook nachtlenzen.

Wanneer u vaak last van hoofdpijn of branderige of vermoeide ogen heeft, adviseren wij u eens een afspraak te maken. Dit geldt ook wanneer u zich moeilijk kunt concentreren bij het lezen, of bijvoorbeeld moeite heeft met diepte zien bij het sporten. Bij Bas Optiek stellen wij vrijblijvend een diagnose. Mochten de problemen oog gerelateerd zijn, dan kunt u ervan op aan dat wij de oplossing in huis hebben.


Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Wanneer u (tijdelijk) slecht ter been bent, verzorgen wij de oogmeting bij u aan huis. Desgewenst kunnen wij u ook ophalen en thuisbrengen.

De kans is aanwezig dat u ergens anders slaagt,
maar bij ons is dat gegarandeerd.